Uggla Booking är det lättanvända och flexibla bokningssystemet för behandlingar på arbetsplatsen.

Moderna lösningar som till exempel inloggning med Bank Id och betalning med Swish kännetecknar systemet och gör det lätt att känna sig hemma i bokningsmiljön. Självfallet är systemet helt anpassat till mobila enheter.

Funktioner som kösystem ökar möjligheten att hitta en tid som passar och preliminär avbokning gör det möjligt till sen avbokning. Passet blir tillgänglig för bokning och om någon annan bokar sig går avbokningen igenom.

Flexibla betalmöjligheter gör det möjligt att välja faktura till företaget som betalning. Det går även att välja att den anställda ska betala hela eller en del av priset själv on line och hur många behandlingar som ska subventioneras. Välj att subventionera ett antal per månad eller ett antal per år. Möjliga betalsätt är kortbetalning, Swish eller faktura. Vid avbokning betalas hela beloppet tillbaks automatiskt.

Uggla Booking har integrerade betalösningar med Benify, Wellnet, Söderberg&Parter och Actiway.

För att minimera risken att missa sin bokning påminner systemet dagen innan. Man kan även välja att lägga in bokningen i sin kalender.

För att säkerställa att beställda pass bokas, informerar systemet innan behandlingsdagen ifall lediga pass finns. Det går att välja vilka lokaler/mottagningar man vill ha information om och när man vill ha den. Självfallet kan man helt välja bort att få informationen.

För den på företaget som administrerar massagen och för ekonomifunktionen, finns det möjlighet att besöka en sida för att ta del av bokningskalendern och följa bokningsläget i realtid. Här finns även möjlighet att ladda ned rapporter/bokningslistor för valfri period.

Uggla Booking är kompatibelt med Dataskyddsförordningen (GDPR).